luni, 24 decembrie 2007

Cuvant de inceput ? hmm ....

Probabil veti zice... " Inca un blog ... ". Eh pai, daca tot e la moda nu ar trebui sa fac si eu? Tot le ziceam prietenilor ca eu nu o sa imi fac blog, nu ma pricep sa scriu, cu ce ma ajuta un blog, o galerie ar fi foarte buna. Eh na ca am trecut peste "hop-ul" acesta.
Haideti sa va zic cateva despre mine...
Pai cu ce sa incepem, nascut in 87' 10 august ca sa tineti minte cand imi luati cadouri, ( accept doar: de la ceva simbolic in jos ), am terminat o scoala si un liceu oarecare, acum sunt proaspat student la facultatea de arte "Imagine de film si tv" a universitatii Hyperion.
Sunt pasionat de fotografie si imagine de film dar sa nu uit de sporturile cu care am inceput, 2 ani de baschet si 2 ani de inot, chiar daca dupa fizic nu se vede.
Bon...ca tot sunt la descrierea de inceput hai sa mai zic, sunt fan reggae, rock, drumandbase, si tot ce e bun la ureche. ...
... Ca tot ziceam mai sus ca sunt pasionat de fotografie si imagine de film, culmea blogul l-am facut pentru fotografie asa ca o sa va incant cu drag sau ura cu fotografiile mele sau mai bine zi in stadiul acesta cu pozele mele, cat despre film o sa apara si ele curand. Si asa am de facut film pentru facultate si nu am cu ce, sper sa gasesc maine.
NO bine, deocamdata va ajunge. Numai bine sa sa ne vedem cu bine si sa fim prieteni ( prioritate fetele )


...................................................................................

Un comentariu:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ spunea...

Imi place poza cum este facuta ! ... O intrebare de curiozitate : Ce aparat ai folosit ?