miercuri, 16 iulie 2008

Smiling in the sun.

Mda... sa incercam dinou, din lipsa de inspiratie, am scris 3 variante pana acum. Cred ca mi so ridicat la cap vacanta.
Hai sa numaram zilele de la ultimul post ? hmm .. 30 mai - 16 iulie ( daca nu cumva ajung sa il postez pe 17 ), cam 46 zile. La mine parca a durat o vesnicie... voua nu vi s-a parut la fel? ( uneori ma intreb daca exista "voua", oare existati sau "vorbesc" cu monitorul meu ?! )


Cred va intrebati de ce am pus titlul acesta, cand eu aberez mult ... si prost. Pai asa am numit fotografia pe care am atasat-o mai jos. Am putea sa ne legam despre vara care s-a napustit asupra noastra, mult mai blanda decat au caracterizat-o asa zisii meteorologi ( stiti voi ... acei oameni care nu stiu ce se intampla dupa 3 zile, dar ei isi permit sa zica ce o sa se intample dupa un an ) O sa incerc sa ii intreb ce se intampla peste 50 ani de ziua mea, sa ma pregatesc de acu.

Apropo, pe 10 August, e ziua mea de nastere, puteti sa incepeti de acum cu cadourile, ca sa nu va ingramaditi in ultima zi.
Am o lista scurta de cadouri pe care le doresc. E simplu.. De la un simplu "La multi ani. " pana la o scrisoare pe care sa scrii tot "tacamul" de urari de bine.

Deocamdata cam atat o sa scriu, nu de alta, dar stiti voi ... lipsa de inspiratie.
Vacanta placuta la mare, munte, in fata televizorului, in pat, sau in orice loc in care incerci sa evadezi de zgomotul infernal de pe strazi, nesimtire si gunoaie.


Numai bine voua ( daca existati ).

4 comentarii:

Catalina Zaharescu spunea...

Existam. :)

Mihai - Alexandru spunea...

pt tn nu existam...

NICIODATAAAAAAA

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[by noriel]

piticu spunea...

Buna.Imi place site-ul tau.Daca te intereseaza un schimb de link cu blogul meu te rog sa vizitezi http://sfarsit.com/blog/link-exchange/

Cami spunea...

Buna,


Sunt o amica mai veche si as vrea sa iau legatura cu tine !