miercuri, 16 aprilie 2008

Canon Xl1s... it's here

Tot ziceam in posturi anterioare, cum că, as fi student, la imagine de film si tv, in cadrul universitatii Hyperion, facultatea de Arte. Na ca o venit timpu sa iau o camera video, una ok, sper ca va fi suficienta pentru inceput. Aşa că, mulţumesc celor care au facut posibil acest vis.
Sper să incep săptămâna viitoare, primul film.
Posibil ca tema va aveea, "Viata din camin" o tema destul de ciudata, posibil executata si de altii, si mai mult ca sigur au fost si de altii, mai ales ca in primul semestru vedeam un film, parca de lung metraj, in loc de 10min maxim, creeat de un coleg din anul III, stiu ca ajunsesem pe la minutul 40 si filmul continua, iar noi ne intrebam cand se opreste. Intr-un final, au oprit filmul, chiar daca nu se terminase, noi fericiti ca am scapat, de un film plictisitor, in care parca stiai ce se va intampla; auzim din spate: "Dar de ce l-ati oprit, ca mie imi placea " ( nu stiu daca exact aceleasi cuvinte, dar nici departe de acestea nu au fost.)
Cred ca acel film a fost primul pe care l-am vazut, langa care trebuia sa se afle bulina / patrat rosu si sub el sa scrie " Asa ceva sa nu faceti nici o data"
Eh ... probabil ca o sa ziceti, cine sunt eu sa critic.. Eh e opinia mea sincera si personala.
Ca tema, pentru primul semestru, am reportajul. As continua cu ideea de "viata din camin" dar cred ca e destul de aiurea. Am inteles ca saptamana asta, este Fashion TV week. As incerca si acolo... Dumnezeu cu mila, gasesc eu ceva.Pana atunci, toate cele bune, si lumina buna !


Shape of Canon Xl1s

Niciun comentariu: